Ο Παιδικός Σταθμός​

Ο χώρος μας​

Η Χρυσαλλίδα βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού του Υμηττού σε ένα ύψωμα που επιτρέπει την αίσθηση της μεγάλης απόστασης από την πόλη. Σε ένα κτίριο 2 ορόφων, η Χρυσαλλίδα στεγάζει σε ανεξάρτητους χώρους το βρεφικό και το παιδικό τμήμα για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Περιτριγυρίζεται από 3 κήπους με δέντρα και λεμονιές επιτρέποντας στα παιδιά να ασχολούνται με δραστηριότητες στο κήπο. Γνωρίζοντας τη σημασία της επαφής των παιδιών με τη φύση, πέρα από τις δραστηριότητες στον κήπο, έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο και φιλόξενο για τα παιδιά παιδότοπο σε εξωτερικό χώρο δίπλα στα δέντρα δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παίζουν σε εξωτερικό χώρο με ασφάλεια και με φόντο το πράσινο της φύσης.

Η εντυπωσιακή είσοδος του σταθμού, ειδικά διαμορφωμένη να μοιάζει με την πρόσοψη ενός κάστρου, δίνει την αίσθηση ενός παραμυθένιου παιδικού σταθμού στον οποίο το παιδί μπορεί να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία του να πλάσει ήρωες και ιστορίες. Το παραμύθι όμως δεν σταματά στην είσοδο καθώς οι τοίχοι του σταθμού είναι γεμάτοι ζωγραφιές από επαγγελματία ζωγράφο για να εμπνέουν τα παιδιά και να δημιουργούν ένα οικείο περιβάλλον για τη φαντασία τους.

Η Χρυσαλλίδα έχει χτιστεί και ανακαινιστεί βάσει του νέου νόμου για τους παιδικούς σταθμούς με ποδοκίνητες βρύσες για περιορισμό μετάδοσης μικροβίων καθώς και τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτές φορούν ειδικά παντοφλάκια καθώς τα παπούτσια δεν επιτρέπονται στους χώρους του σταθμού για λόγους υγιεινής.

αποφοιτοι
%
Ικανοποιημενοι γονεισ
Δραστηριότητες

Τι λένε
οι γονείς για εμας